Pomohli sme

Chyťme sa za ruky
Chyťme sa za ruky

Chyťme sa za ruky

Už po druhýkrát sme sa stali sponzormi benefičného podujatia „Chyťme sa za ruky“ určeného pre mentálne a fyzicky hendikepovaných spoluobčanov.

Peťko

Peťko

Peťkovi sme zaplatili cvičenie v rehabilitačnom centre.

Šimon

Šimon

Šimonovi sme zaplatili rehabilitačný pobyt.

Rehabilitačná plošina

Rehabilitačná plošina

Pre OZ Nikolka sme zakúpili rehabilitačnú plošinu.

Janko

Janko

Janko je nádejný mladý hokejista. Minulý rok vyhral vo svojej kategórii bodovaciu súťaž hráčov SR.

Jankovi sme pomohli so štartom jeho pôsobenia v HC Vsetín.

Vivien

Vivien

Vivien je od malička imobilná.

Jej mamičke sme prispeli na kúpu auta.

Saška

Saška

Saška je mladá nádej slovenského plávania. Na tohtoročných majstrovstvách slovenskej republiky získala 5 zlatých a jednu striebornú medailu.

Saške sme finančne pomohli s platbami za plavecké tréningy a následnú rehabilitáciu.

Virtuálny anatomický atlas ľudského tela

Atlas ľudského tela

Finančne sme podporili jeden z najúspešnejších startupov minulého roka. Na jeho konci bude virtuálny anatomický atlas ľudského tela.

dominik-oravec

Dominik Oravec

Dominik žije sám, len so svojou mamičkou. Spolu úspešne bojujú s neľahkým osudom a ťažkými diagnózami. Dominikovi sme finančne prispeli na absolvovanie liečebného programu TheraSuit v rehabilitačnom centre Liberta Košice.

krst_pomocnicek_llarik

Kalendár POMOCNÍČEK

Sponzorsky sme podporili vydanie kalendára POMOCNÍČEK,  ktorého výťažok bude použitý na liečebné pobyty pre 8 zdravotne postihnutých detičiek, ktoré nafotili kalendár spolu s osobnosťami zo slovenského showbiznisu. Info na kalendar.pomocnicek.sk

Zemlova_Monika

Monika Žemlová

Splnila si svoj sen a zúčastnila sa jedných z najťažších pretekov v prekážkovom behu na svete „MS Spartan Race 2015“ v Americkej Kalifornii. Napriek tomu, že niekoľkokrát musela siahnuť až na dno svojich síl, dokázala víťazne dobehnúť až do cieľa. Monike sme pomohli splniť jej sen.

Alex

Alex

Hoci má Alex už 5 rokov, ešte stále nesedí ani nechodí. Prešiel už mnohými terapiami, no skutočne mu pomáha len kraniosakrálna terapia. Aj Alexovi sme pomohli zaplatiť toto liečenie.

Martinko

Martinko

Martinko má 4 roky a jeho mamička ho vychováva sama. Statočne však bojuje s chlapčekovými zdravotnými komplikáciami. Martinkovi sme zaplatili rehabilitačný pobyt v Trenčíne.

Darinka

Darinka

Darinka má už 13 rokov a za sebou kopec zdravotných problémov. Biolampa, ktorú sme zakúpili, jej pomôže uvoľniť svalové spazmy.

Matiasko

Matiáško

Matiasko je dvojročný chlapček, ktorý zatiaľ nesedí, neštvornožkuje ani nechodí. Sme radi, že sme mu mohli zaplatiť rehabilitačný pobyt. Pomôže mu naštartovať pohybovú aktivitu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ninka

Ninka je veľmi šikovná mladá dáma, ktorá aj napriek svojmu ochoreniu žne úspechy v oblasti spoločenského tanca. Ninke sme sponzorsky zakúpili prístroj Minilink a glukózové senzory, ktoré jej umožnia lepšiu glykemickú kompenzáciu pri fyzicky náročných tréningoch.

stvorec02

Sebastiánko

Aj Sebastiánkovi sme zaplatili liečenie v Šamoríne. Z listu jeho mamičky vyberáme :

„Dobrý deň pani Kolláriková,
chceli by sme sa Vám v mene nášho synčeka Sebastiánka Sabola a celej rodiny znova poďakovať za finančný dar. Sebastiánko absolvoval u pani Hedvigi Szelleovej veľmi pekný, tvrdý ale aj zábavný rehabilitačný pobyt. Cvičil veľmi pekne 2x denne, mali sme pred cvičením oxygenoterapiu aby sa mu lepšie cvičkalo, 1x denne sme mali aj masáž telíčka aj masáž chodidielok na takom vibrujúcom hrnci :)) Veľmi si vážime čo ste pre nás urobili a veľmi pekne vám ďakujeme. Posielam pár fotiek, mám pocit že dokáže viac než by som si vedela predstaviť a ešte ho to aj teší. Želám Vám zo srdca veľa zdravia, šťastia a len a len to najlepšie
Denisa Kissova, mama Sabola Sebastiánka“

stvorec03

Vaneska

Vanesske sme uhradili rehabilitačný pobyt v rehabilitačnom centre v Šamoríne.

stvorec01

Terezka

Terezke sme pomohli zakúpiť kyslíkový koncentrátor. S jeho pomocou dochádza k lepšiemu okysličeniu mozgu a zlepšeniu pohybových schopností. Dnes ju môžeme vidieť ako sa za pomoci svojich rodičov snaží urobiť prvé samostatné krôčky.